About Author

Marica la CUTITE cu Stuttgart: "M-am CERTAT cu antrenorul!"

Written By Augustin on 2/04/2011 | 2/04/2011

Ciprian Marica a recunoscut ca are probleme la VfB Stuttgart, insa a mentionat ca cel mai probabil se va alatura coechipierilor de la nationala pentru turneul din Cipru duminica.


"Nu vreau sa spun exact din ce motiv nu am fost convocat pentru meciul cu Monchengladbach, dar cert este ca voi fi prezent la nationala. Voi ajunge in Cipru duminica seara, in functie de cum se va desfasura antrenamentul. Oarecum m-am certat cu antrenorul de la Stuttgart, dar sunt mai multe probleme, despre care nu vreau sa vorbesc, sa spun ceva aiurea la cald", a declarat Ciprian Marica la Fanatik.

Atacantul Ciprian Marica ar putea rata majoritatea antrenamentelor echipei nationale a Romaniei din Cipru, din cauza unei neintelegeri cu conducatorii clubului VfB Stuttgart.

Nationala Romaniei, care a facut deplasare joi in Cipru, va participa la cea de-a 13-a editie a Cyprus Cup. In prima zi a competitiei, 8 februarie, Romania va intalni selectionata Ucrainei, pe stadionul "Municipal" din Paralimni, meciul urmand sa inceapa la ora 20.30. In prealabil, la ora 19.00, stadionul "G.S.P." din Nicosia va gazdui partida Cipru - Suedia. Pe 9 februarie, invingatoarele din prima zi vor juca finala, invinsele urmand sa se confrunte la Paralimni.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu